Archives mujore: gusht 2009

Surges e Bumpaholicism.

20 gusht 2009 Jakob mori më gjatë që të bie në gjumë gjatë dy netëve të fundit dhe unë jam aq i lënduar nga atë latching mbi mua për ushqim. Në shtetin e tij të dehur-në-qumësht, ai duket se mendon këto çezmat nga e cila momma-së ... Vazhdo leximin

Tagged , , Postuar në At-individualitet , Punës , Shtatzënia , prepping për mobilizimin | Tagged , ,
1 Koment