Archives mujore: tetor 2009

Paketimi parti.

Nëse unë ishin një aeroplan, duke fluturuar unknowingly në një zonë të ndalimit të fluturimit, Masititis do të ishte e raketave tokë-ajër që do të më zbresë. Deri në ajër, unë nuk do të di çfarë më goditi dhe se është pikërisht se si unë ndjeva dy ... Vazhdo leximin

Tagged , , , Postuar në Aksidentet , Apartament , Shëndetësisë , prepping për mobilizimin | Tagged , , ,
Lini një koment