Archives mujore: Qershor 2010

Një drafty pak në këtu.

Në qoftë se, në rrugë, ju ndodh që të pengohen me një goditje të vetme për një djalë, ju lutem dërgoni atë për të na-kjo është më e mundshme Jakob-së. Hobi i tij i fundit dhe më i madh është për të tërhequr çorape e tij jashtë këmbët e tij, dhe t'i hedhin ... Vazhdo leximin

Tagged , , , Posted në Apartament , Extended Family , 101 Historia , Gjuha , Little Miss kokëfortë , Travel , rrota | Tagged , , ,
5 Komente