Archives mujore: tetor 2010

Island në Sun.

Fluksi masiv i turistëve ka shpërndarë. Dyqane, civilët, dhe qentë e tyre janë sportive më të fundit në veshje të ngrohtë për sezonin e ri. Kanalet kanë (për fat të keq) janë drenazhuar dhe në vend të të qenit diçka goxha të admirojnë në rrugë, ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , Postuar në e zgjeruar familjar , Festat , Hot , Travel , rrota | Tagged , , , , ,
2 Komente