Archives mujore: tetor 2010

Rock dhe Roll të gjitha Nite.

Një tjetër natë, një tjetër aventurë. Natën e kaluar, Samantha e zuri gjumi gjatë natës dhe i zuri gjumi dhjetë orë kështu që unë kam qenë mbi-joyed. Jakob megjithatë ende dëshiron të rock and roll gjithë natën dhe kështu natën e fundit e zuri gjumi nga mesnata në një të tridhjetëve, por pastaj ... Vazhdo leximin

Tagged Postuar në Albino Hulk , familje të zgjeruar , Travel | Tagged
1 Koment