Arkivi Mujor: Dhjetor 2010

Pemë Family.

Dave ishte në një gjendje shpirtërore ters ditë të tjera dhe unë nuk mund të kuptoj se pse, por unë ndjeva unë kam për të shkelë lehtë në hetim tim. A ishte kjo diçka që thashë? A ishte ai ndjenja të sëmurë? Sikur ai shihet Visa ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , Postuar në Albino Hulk , Extended Family , Ati-individualitet , Historia 101 , Festat , Little Miss kokëfortë , ditët me shi | Tagged , , , ,
1 Koment