Archives mujore: Maj 2011

Uritur si ujk.

Unë kam kaluar nëpër një pauze të vogël Blogging dhe unë theksoj fajin në vizitorëve në shtëpinë time për këtë. Monika, motra ime dhe familja e saj janë duke vizituar na tani dhe me tre fëmijët e vegjël nën një çati, kishte ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , Postuar në Albino Hulk , familja e zgjeruar , Gjuha , Little Miss kokëfortë , Travel | Tagged , , , ,
4 Komente