Archives mujore: tetor 2011

Unë nuk jam mbi ju.

Ndjehem si unë jam duke jetuar në pjesën e zi-dhe-bardhë e një tregtar mjekësi të ftohtë. Koka ime është pounding me bllokimet, unë nuk mund të marr frymë, unë nuk mund të shijojë asgjë, nuk kam energji për të vënë kozmetikë në dhe flokët e mi është ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , Postuar në Albino Hulk , Apartament , Clean-fanatik , Ati-individualitet , Ushqimit dhe gatim , Festat , Little Miss kokëfortë , Ushqimi , pushim Momma-së , Travel | Tagged , , , , ,
2 Komente