Arkiva Tag: udhëtimit

Në kopshtin zoologjik.

Ne kemi qenë në Calgary për pak më shumë se dy javë tani dhe kjo është goxha e lehtë të vendoseshin në dhe të bindur fëmijët për të kaluar orët e tyre të natës për të plotësuar Mountain Standard Time. Unë të gjeni të udhëtojnë në këtë mënyrë ka qenë gjithmonë e lehtë ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , Postuar në Albino Hulk , familja e zgjeruar , Ushqimit dhe gatim , Festat , Little Miss kokëfortë , pushim Momma-së , Travel | Tagged , , , , , ,
Lini një koment